Menarini Türkiye’den Yurt Dışına Atama

Menarini Türkiye’de 2019 yılından bu yana medikal müdür olarak çalışan Dr. Deniz Coşkunsever, A. Menarini Farmaceutica Internazionale Srl Kurumsal Medikal-Pazarlama Ekibi’nde görev almak üzere medikal danışman olarak Floransa’ya atandı.

İstanbul’un 2020 yılı sonunda Menarini Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nin yönetim merkezi olarak seçilmesiyle birlikte Menarini Türkiye insan kaynakları alanında global atamalara hız verdi. Yeni dönemde Türkiye’de görev yapan birçok yetenek, şirket merkezi olan Floransa’da global pozisyonlara getirilmeye başlandı.

Menarini Türkiye’de 2019 yılından bu yana medikal müdür olarak görev alan Dr. Deniz Coşkunsever A. Menarini Farmaceutica Internazionale Srl-Floransa’ya Kurumsal Medikal-Pazarlama Ekibi’nde görev almak üzere medikal danışman olarak atandı.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Coşkunsever, Menarini Türkiye’ye katılmadan önce TİTCK Klinik Araştırmalar Departmanı’nda ve çeşitli global ilaç firmalarında medikal müdür olarak görev yaptı.

 

İlginizi çekebilir

Tuba Gürmen, BMS Türkiye Kıdemli Kurumsal İlişkiler Müdürü Oldu

Dünya genelinde yenilikçi tedaviler geliştirerek pazara sunan biyofarma şirketi Bristol Myers Squibb (BMS) Türkiye’de yeni atamalarla ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Tuba Gürmen, BMS Türkiye Kıdemli Kurumsal İlişkiler Müdürü görevine getirildi.