Daiichi Sankyo Türkiye’den, Avrupa’ya Üst Düzey Atama

Daiichi Sankyo İlaç bünyesinde 2019’dan bu yana pazarlama ve iş mükemmelliği direktörlüğü görevini sürdüren Berk Kıran, 15 Haziran 2021 itibariyle Daiichi Sankyo Avrupa bünyesinde müşteri deneyimi ve strateji başkanı olarak Münih’te görevine devam edecek.

Kıran, ilaç sektöründeki kariyerine Yönetici Adayı (MT) Programı dahilinde Abdi İbrahim İlaç’ta tıbbi tanıtım Temsilcisi olarak başladı. Abdi İbrahim ve Abbott’ta ürün müdürü olarak çalışan Kıran, ardından Abbvie İlaç’ta farklı pozisyonlarda ve tedavi alanlarında farklı kademelerde yöneticilik yaptı. 2014 yılında Abbvie’de pazarlama & satış bölüm müdürü olarak çalışan Kıran, onkoloji ve hematoloji grubunun kurulmasında rol aldı.

Temmuz 2019’dan bu yana Daiichi Sankyo Türkiye Pazarlama ve İş Mükemmelliği Direktörlüğü görevini sürdüren Kıran, Daiichi Sankyo Türkiye’nin organizasyonel ve kültürel değişimine katkı sağlayan projelere liderlik etti ve aynı zamanda dijital dönüşüm stratejisini de yönetti. Kıran,  15 Haziran 2021 tarihinden itibaren Münih’te bulunan Daiichi Sankyo Avrupa’da Müşteri Deneyimi ve Strateji Başkanı olarak çalışmalarını ve katkılarını sürdürecek.

 

İlginizi çekebilir

Tuba Gürmen, BMS Türkiye Kıdemli Kurumsal İlişkiler Müdürü Oldu

Dünya genelinde yenilikçi tedaviler geliştirerek pazara sunan biyofarma şirketi Bristol Myers Squibb (BMS) Türkiye’de yeni atamalarla ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Tuba Gürmen, BMS Türkiye Kıdemli Kurumsal İlişkiler Müdürü görevine getirildi.