Bayer Tüketici Sağlığı’nda Üst Düzey Atama

Bayer Tüketici Sağlığı Satış Direktörü pozisyonuna 1 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla geçerli olmak üzere Sercan Yayla atandı.

2019 yılından bu yana Bayer Tüketici Sağlığı bünyesinde farklı birimlerde üst düzey yöneticilik yapan Sercan Yayla, 1 Temmuz 2021 itibarıyla Bayer Tüketici Sağlığı Satış Direktörlüğü görevine getirildi.

Şirket içerisinde ticari pazarlama ve satış inovasyonu direktörlüğünün ardından eczane kanalı satış müdürü olarak görev yapan Yayla, yeni görevinde marka stratejisine uygun, müşteri odaklı satış planının oluşturulmasından sorumlu olan satış departmanına liderlik edecek.

Sercan Yayla, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra eğitimine Bilgi Üniversitesi Finans Yüksek Linsansı ile devam etti. 2006 yılında profesyonel hayatına başlayan Yayla, yurt dışı çalışma tecrübelerinin yanı sıra GlaxoSmithKline, SC Johnson gibi şirketlerde kariyerini sürdürdü. 2019 yılından bu yana ise sektör deneyimleriyle Bayer Tüketici Sağlığı‘na değer katmaya devam ediyor.

 

İlginizi çekebilir

Sabine İlknur Hırçın, Bayer Orta Doğu ve Afrika Ülke Grup Kalite Direktörlüğü’ne Atandı

Türkiye’de 70 yıldır sağlık ve tarım alanındaki tecrübesiyle, bilimin ışığında iyi bir gelecek yaratmak ve yaşamları iyileştirmek için çalışan Bayer, kurumsal yapısını yeni atamalarla güçlendiriyor. Türkiye, İran ve İsrail Ülke Grup Kalite Direktörü olarak çalışmalarını sürdüren Sabine İlknur Hırçın, Şubat ayı itibarıyla Orta Doğu ve Afrika Ülke Grup Kalite Direktörlüğü’ne atandı.