Boehringer Ingelheim Türkiye’den Globale Bir Kadın Yönetici Ataması Daha…

Boehringer Ingelheim Türkiye’den Globale Bir Kadın Yönetici Ataması Daha…

Boehringer Ingelheim Türkiye Pazar Erişim ve Sağlık Hizmetleri İnovasyon Müdürü olarak görev yapan Yelda Arıkan, Avrupa Bölgesi’ne bölge pazar erişim müdürü olarak atandı. Arıkan, bundan sonra görevine Hollanda’dan devam edecek.

Boehringer Ingelheim Türkiye bünyesine Ocak 2020 yılında insan sağlığı iş birimi pazar erişim departmanında pazar erişim müdürü olarak katılan Yelda Arıkan, departmandaki yapılandırma sonrası pazar erişim ve sağlık hizmetleri inovasyon müdürü görevini üstlendi. Performansıyla önemli başarılara imza atan Arıkan, 2021 tarihi itibariyle Avrupa Bölgesi’ne bölge pazar erişim müdürü olarak atandı.

Marmara Üniversitesi Eczacılık bölümünden 2008 yılında mezun olan Arıkan, 2015 yılında ise Hacettepe Üniversitesi’nde sağlık ekonomisi ve farmaekonomi alanında yüksek lisans yaptı. Kariyerine 2010 yılında Boehringer Ingelheim’da ilaç güvenliliği sorumlusu olarak başladı ve 2013 yılına kadar Boehringer Ingelheim’da görev almaya devam etti. Alcon Laboratuvarları ve Janssen İlaç firmalarında da farklı roller üstlendi.

İlginizi çekebilir

Tuba Gürmen, BMS Türkiye Kıdemli Kurumsal İlişkiler Müdürü Oldu

Dünya genelinde yenilikçi tedaviler geliştirerek pazara sunan biyofarma şirketi Bristol Myers Squibb (BMS) Türkiye’de yeni atamalarla ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Tuba Gürmen, BMS Türkiye Kıdemli Kurumsal İlişkiler Müdürü görevine getirildi.