Roche 125. Yılını Kutluyor!

Bu yıl 125’inci yaşını dolduran Roche, dünyada az sayıda aile şirketinin ulaşabildiği bu başarıyı, kökenlerinde yer alan cesaret ve tutkuyla, ‘Hayatı Kutlamak’ teması altında kutluyor. 

Dünyanın önde gelen biyoteknoloji şirketi Roche, bu yıl kuruluşunun 125. yılını kutluyor. Dünyada sağlık alanında bir numaralı Ar-Ge yatırımcısı konumundaki şirket, yaşamları değiştiren tıbbi ilerlemelerin yanı sıra sürdürülebilirlik alanında hayatı destekleyen faaliyetler yürütüyor. Vitamin sentezinden kanser önleyici ajanlara ve COVID-19 testlerine kadar bilimde birçok ilke imza atan Roche, insanlığın sağlık yolculuğuna bir asırdan uzun süredir eşlik ediyor.

DSÖ’nün temel ilaçlar listesinde 32 ilacı ile yer alan Roche, ilaç çözümleriyle 63, diagnostik çözümleriyle de 30 yıldır Türkiye sağlık ekosisteminin önemli bir iş ortağı olarak hastaların hayatlarında fark yaratıyor. Şirket, 125. kuruluş yıldönümüne özel, yaşamın hem özü hem de amacı olan bilimle, sanatla ve insanla örülü bir kampanya başlatarak, 125 yıl boyunca imza attığı başarıları, sahip olduğu değerleri ve önümüzdeki 125 yıla bağlılığını tüm dünyadaki paydaşları ile birlikte kutluyor.

İlginizi çekebilir

Bayer, Türkiye’de 70. Yılını Kutluyor

Dünyada 160, Türkiye’de ise 70 yıldır faaliyet gösteren Bayer, hem tarım hem de sağlık alanında önemli bir konumda yer alıyor. Kadın sağlığı, kardiyoloji, nefroloji, oftalmoloji ve onkoloji alanlarında insanların yaşamlarında fark yaratan, yenilikçi ilaçlar ve yeni terapötik yaklaşımlar araştırıp geliştiren Bayer İlaç’ın Türkiye ve İran Ülke Grubu Başkanı Colin Tyrer ile şirketin Türkiye’deki faaliyetleri, Ar-Ge ve klinik araştırmalara yaptığı yatırımları, sosyal sorumluluğa ve sürdürülebilirliğe bakış açısı ve projeleri ile Türkiye’deki yerelleşme adımlarına ilişkin konuştuk.