Astellas Türkiye İkinci Kez ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ Listesinde!

Yenilikçi bilimi hastalar için değere dönüştürmek amacıyla var gücüyle çalışan Astellas Türkiye, Great Place to Work® Enstitüsünün her yıl düzenlediği anket sonuçlarına göre, ikinci kez ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ listesinde yer aldı.

Astellas Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Berrak Dinçtürk Uğrubol, bu anlamlı sonuçtan duydukları memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: “Yarınları değiştirmek için tutkuyla görev yapan Astellas Türkiye ekibimiz, şirketimize olan bağlılıklarını Great Place to Work® anketine bu yıl da çok yüksek bir oranda katılım göstererek bir kez daha ortaya koydu. Böylece, çalışanlarımızdan aldığımız güçle yine “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesindeyiz! Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bu ekibin bir parçası        olduğum için gurur duyuyorum.”

“Çalışanlarımızın kendilerini güvende hissetmelerini ve yarınlara hazırlanmalarını önemsiyoruz”

Uğrubol, Astellas Türkiye’nin bu değerli sonuca ulaşmasında rolü bulunan kurum  kültürü ve insan kaynakları politikalarına da değindi: “Astellas’ta kurumsal strateji planımıza entegre ettiğimiz kültürel önceliklerimiz, iş sonuçlarımıza nasıl bir işyeri ikliminde ulaşmak istediğimizin çerçevesini çiziyor. Bu çerçevede, tüm çalışanlarımızın kendilerini güvende hissedecekleri, sürekli desteklenerek gelişecekleri ve potansiyellerini aşacakları bir iklimi sürdürmeyi hedefliyoruz.

Astellas Türkiye, Astellas içerisindeki öncelikli pazarlardan biri. Türkiye’deki başarımızın; güçlü yetkinliklere sahip kişileri şirketimize dahil edebilmemizden, çalışanlarımızın gelişimlerini sürekli olarak desteklememizden ve en önemlisi tüm ekibimizle oluşturduğumuz açık iletişimden beslenen sağlıklı çalışma ortamından kaynaklandığını düşünüyorum.

Başarılarımızı her fırsatta beraberce kutlayarak ödüllendirmeyi de daha iyisini başarmak için kendimizi zorlamayı da önemsiyoruz. Bununla birlikte esnek çalışma uygulamalarımız, kişisel ihtiyaçlara göre şekillendirebildiğimiz yan haklarımız, çalışanlarımızın ve ailelerinin yararlanabildikleri destek programımız ve hobi kulüplerimiz sayesinde iş yaşamı ve özel yaşam entegrasyonunu başarılı bir şekilde   sağlayabiliyoruz.

Astellas Türkiye’de çalışanlarımızın ortalama kıdemi 5 yıldan fazla ve yıllık iş gücü devir       hızımız sektör ortalamasının çok altında. Hem çalışan aidiyeti hem de sürekli başarma tutkusunu bünyemizde barındıran bir organizasyon olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

En iyi işveren olma yolculuğumuza, her geçen gün çıtayı daha da yükselterek devam ediyoruz.”

“İnsan odağı yüksek bir kurum kültürüne sahibiz”

Geri bildirime ve iş birliğine önem veren, insan odağı yüksek bir kurum kültürüne  sahip olduklarını ifade eden Berrak Dinçtürk Uğrubol, son olarak şunları söyledi:

“Ekibimiz, yetkinliklerini her geçen gün daha da artırmaya istekli ve işini son derece tutkuyla yapan kişilerden oluşuyor. Böyle bir ekibe sahip olmanın gücü ve ‘En iyi işverenler’ listesinde ikinci kez yer almanın gururuyla, kurum kültürümüzü hep ileri taşımaya devam edeceğiz.”

 

İlginizi çekebilir

Nuvita İlaç, Yenilikçi Ar-Ge Çalışmalarıyla İlk 500’de

Alyors Grup şirketleri içerisinde faaliyet gösteren, Türkiye’nin öncü ilaç, takviye edici gıda ve kozmetik üretim firması Nuvita İlaç, ekonomi ve iş dünyası portalı Turkishtime’ın, firmaların Ar-Ge yatırımlarına göre değerlendirilip sıralandığı Türkiye Ar-Ge 250 Araştırması’ndaki ilk 500 firma arasında yer aldı.