Asido, 7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde Binlerce Ziyaretçiyle Buluştu!

Humanis’in Tüketici Sağlığı alanında kullanıma sunduğu Asido, 7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde binlerce ziyaretçiyle buluştu. Festivale katılan uzmanlar, ünlü şefler ve katılımcılar, bir yandan Adana’nın en baharatlı lezzetlerini tadarken bir yandan da Asido’nun etkisini deneyimledi.

Asido çiğneme tableti, mide asidini önlerken, içerisindeki kalsiyum ve magnezyum sayesinde sindirim sisteminin normal fonksiyonuna dönmesine yardımcı olur. Asido Nane, Tropic ve Frutti aromalı zengin tat seçenekleriyle mide yangınını kontrol altına alır.

Yemeklerden sonra mide yanması ve sindirim problemlerini önlemeye yardımcı olan Asido, lezzet şöleni yaşayan festival ziyaretçilerinin damaklarının tadını kaçırmamak için yanlarındaydı. Asido standında görev yapan uzmanlar, festival ziyaretçilerine ürünün kullanımı, içeriği, satış noktaları ile ilgili önemli bilgiler aktardı. Büyük ilgi gören Asido, Nane, Tropic ve Frutti ile 3 farklı aroma seçeneğiyle lezzet tutkunlarından tam not aldı.

Asido, 3 gün süren festivalde her biri kendi alanında uzman konukları da standında ağırladı. Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli, ünlü şef Hazer Amani, Gastronomi Yazarı Talip Bayram, ünlü sunucu Yeliz Doğramacılar, yemek ve lezzet içerikleri hazırlayan Ender Mutfakta ve Şahane Gurme ve daha birçok sevilen sosyal medya fenomeni, Asido standında takipçileriyle deneyimlerini paylaştı. Türkiye’de ilk kez Nane, Tropic ve Frutti ile 3 farklı tat seçeneği sunan Asido, gastronomi şehri olarak bilinen Adana’da yoğun ilgi gördü.

İlginizi çekebilir

Alzheimer’da Bilimsel Gelişmeler Hızlanıyor

21 Eylül Dünya Alzheimer Günü vesilesiyle düzenlenen basın toplantısında; Alzheimer hastalığında tanı ve tedavi alanındaki güncel bilimsel gelişmeler, yeni tedavilere erişim, hastalığın davranışsal belirtileri ve bakım verenlerin yaşadığı zorluklar ele alındı.Türkiye Alzheimer Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Şahinöz, Türkiye Alzheimer Derneği Tıbbi Kurul Başkanı Prof. Dr. Başar Bilgiç, Türkiye Alzheimer Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve hasta yakını Hatice Sertaç Süslü ile Abdi İbrahim Otsuka Genel Müdürü Zeynep Alptekin Basa’nın katıldığı toplantıda güncel gelişmeler ile yürütülen kampanyalara dikkat çekildi.