Abdi İbrahim, Tüketici Sağlığı Alanında İddiasını Büyütüyor

Tüketici sağlığı ürünlerinde iddialı bir oyuncu olan Türkiye’nin lider ilaç şirketi Abdi İbrahim, Avrupa’nın gıda takviyesi alanında yenilikçi ürünler üreten önemli şirketlerinden Aronpharma ile iş birliğine gidiyor. Abdi İbrahim, Polonyalı şirketin Berroxin marka ürünlerinin Türkiye’deki satış ve dağıtım haklarını almak için anlaşma imzaladı.

Abdi İbrahim, yenilikçi gıda takviyesi ürünleri sunan Aronpharma’nın Berroxin markası altında bulunan bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı ürünlerinin Türkiye’deki satış ve dağıtım haklarını aldı. Ürünlerin Abdi İbrahim güvencesiyle, 2023 yılı içerisinde Türkiye pazarında tüketiciye ulaştırılması hedefleniyor.

Berroxin’in içeriğinde, aronya ve kara mürver özleri kompleksi olan Fenactive®’in mevcut en yüksek konsantrasyonu bulunuyor.

“Tüketici sağlığı alanındaki gücümüzü ve vizyonumuzu pekiştiren yatırımlara devam edeceğiz”

Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, 111 yıldır dokunduğu hayatları iyileştirmek için çalışan Abdi İbrahim’in gelecek vizyonunda tüketici sağlığı ürünleri pazarının önemli bir odak alanı olduğunu belirterek, bu alanda yaptıkları iş birliklerinin değerine dikkat çekti. Nezih Barut; “Türk tüketicisini Berroxin marka ürünlerle buluşturmaktan heyecan duyuyoruz. Anlaşma ile rekabetin ve pazarın yoğun olduğu bu kategoriye çok güvenilir ve yenilikçi bir portföy sunuyoruz. Bu iş birliği, reçeteli ürünlerdeki başarımızı, tüketici sağlığı kategorisinde de sürdürme kararlılığımızın bir göstergesi. Aynı zamanda bu alandaki uluslararası hedeflerimize de daha hızlı yürümemizi sağlayacak önemli bir adımdır. Tüketici sağlığı alanındaki gücümüzü ve vizyonumuzu pekiştiren yatırımlara ilerleyen dönemlerde de hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

İlginizi çekebilir

Novo Nordisk Türkiye, Bir Kez Daha ‘En İyi İşveren’ Seçildi

Danimarka merkezli global sağlık şirketi Novo Nordisk, Great Place to Work® Enstitüsü tarafından Türkiye’de bir kez daha ‘En İyi İşveren’ seçilerek, genel sıralamada 4. sıraya yükseldi.