Minox’un Yeni Lipozomal Teknolojili Kadın Şampuan Lansmanına Yoğun İlgi!

Humanis’in Tüketici Sağlığı kategorisindeki inovatif markası Minox, gerçekleştirdiği kahvaltı davetinde yeni Minox Woman Lipozomal Şampuanını tanıttı. Le Pain Quotidien Fulya’da gerçekleşen keyifli kahvaltı etkinliğine moda, sanat, cemiyet hayatından ilgi yoğundu…

Saç dökülmesine karşı etkili bir mücadele veren, saçların günlük ihtiyacını karşılayarak dolgun ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına destek olan Humanis’in OTC alanındaki markası Minox’nun yeni Woman Lipozomal Şampuan lansmanında davetliler için özel olarak  hazırlanan kahvaltıda cemiyet hayatının saygın isimleri bir araya geldi. Davetin ev sahipliğini, Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilaç firmalarından Humanis’in Tüketici Sağlığı Ürün Müdürü Çiğdem Dursun üstlenirken, davetlilerle yakından ilgilendi. Davetin ilerleyen saatlerinde  güzellik uzmanı eşliğinde davete katılan misafirlere saç analizi uygulandı.

Yoğun ilgi gören saç analizleri sonrasında Tüketici Sağlığı Ürün Müdürü Çiğdem Dursun, Türkiye’nin ilk Lipozomal etkili şampuanını ve saç bakımında kombine tedavinin detaylarını anlattı.

İş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin ilgi gösterdiği davette; Kadriye Olgar, Alegra Levi, Batya Kedubi, Serap Sarı, Arzu Kunt, Ayla Öztürk, Tulin Kartoz, Esra İnceefe, Volkan Karataş gibi tanınmış simalar davete katılanlar arasındaydı.  

İlginizi çekebilir

Chiesi Türkiye, Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2024 Listesinde…

Great Place to Work (GPTW) Enstitüsü, Türkiye’de 12. kez düzenlenen Türkiye’nin En İyi İşverenleri™ 2024– Great Place to Work Listesi’ni açıkladı. Chiesi Türkiye, Great Place to Work® tarafından 2023-24 yılında değerlendirmeye alınan şirketler arasında ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ ödülüne lâyık görüldü. Şirket aynı zamanda ‘Çeşitlilik ve Kapsayıcılık’, ‘Çalışan Esenliği’ alanlarında gerçekleştirmiş olduğu örnek uygulamalarla da ‘Wellbeing’ ve ‘Diversity’ alanlarında Özel Ödül almaya hak kazandı.