Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ali Raif İlaç Üretim Tesislerini Ziyaret Etti

Ali Raif İlaç İkitelli üretim tesisleri, geçtiğimiz günlerde T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır tarafından ziyaret edildi.

Ali Raif İlaç CEO’su Muzaffer Bal ve fabrika yönetim ekibi eşliğinde fabrikayı ziyaret eden Sayın Bakan’a, Başakşehir Kaymakamı Sn. Uğur Turan, Başakşehir Belediye Başkanı Sn. Yasin Kartoğlu, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile değerli heyet üyeleri eşlik etti.   

1963 yılında Türk İlaç Sanayi’ne adım atarak geçtiğimiz yıl endüstride 60 yıllık deneyimini geride bırakan Ali Raif İlaç’ın İkitelli üretim tesislerinde gerçekleşen ziyaretin konu başlıkları zengindi. Ali Raif İlaç’ın kuruluşu, ilaç endüstrisindeki yeri, gelecek vizyonu ve yatırımları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Toplantının ardından Bakan Kacır ve beraberindeki heyet, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca desteklenen AR-GE Merkezi’ni, laboratuvarları ve topluma kaliteli hizmet ve ürün sağlama hedefi ile faaliyet gösteren üretim parkurlarını yerinde inceledi ve Ali Raif çalışanları ile sıcak temaslarda bulundu.

Halen yapımı devam eden Ali Raif İlaç yeni fabrika yatırımıyla ilgili güncellemelerin paylaşıldığı Bakan Kacır, önümüzdeki dönemde tamamlanması planlanan İkitelli Yeni Üretim Tesisi açılışına davet edildi.

Ali Raif İlaç CEO’su Muzaffer Bal, yaşama değer katma misyonu ile topluma yüksek kalitede hizmet ve ürünler sunmaya ve geleceğe yatırım yapmaya devam edeceklerini belirterek ziyareti dolayısı ile Bakan Kacır’a teşekkür etti

İlginizi çekebilir

Pharminal İlaç, Maraton İzmir 2024’te Kanser Savaşçıları Derneği için Koştu

Pharminal İlaç, gönüllülük faaliyetlerini şirket kültürünün ayrılmaz bir parçası olarak benimseyerek, 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşen Adım Adım ile Maraton İzmir koşusuna katılarak Kanser Savaşçıları Derneği'ne destek oldu.