Recordati’nin Türkiye’den Yönettiği Ülke Sayısı Büyüyor

Gelecek nesillerin daha sağlıklı bir dünyada yaşamaları için katkı sağlayan ve 150 ülkede gerek yaygın gerekse de nadir hastalıklar alanlarında faaliyet gösteren uluslararası ilaç grubu Recordati Grup’un Türkiye organizasyonunda; Recordati Grup Başkan Yardımcısı, Güneydoğu Bölge Başkanı ve Türkiye Genel Müdürü Erdem Çınar, Uluslararası Bölgenin de sorumluluğunu üstlenerek, Recordati Grup Başkan Yardımcısı, Ortadoğu, Afrika, Türkiye, Uluslararası Bölge Başkanı ve Türkiye Genel Müdürü oldu.

Yaklaşık100 yıldır yaşamı iyileştiren ve değiştiren ilaçlar alanında ön saflarda yer alan Recordati Grup, uluslararası hedefleri doğrultusunda organizasyon yapısını dinamik ve yenilikçi bir bakış açısıyla şekillendiriyor. 150 ülkede dört bin üç yüzden fazla çalışanı ile faaliyet gösteren uluslararası ilaç grubu, üst düzey yönetim kadrolarında da bütüncül bir bakış açısı ile hareket ediyor.

Recordati Grup’un faaliyet gösterdiği 150 ülkenin 80’den fazlası Çınar’a emanet

Recordati Grup, Güneydoğu Bölge’ye ek olarak, Asya, Güney Amerika, Afrika, Pasifik, Ortadoğu ve Avrupa’da selektif pazarlardan oluşan Uluslararası Bölgenin sorumluluğunu da Erdem Çınar’a emanet etti. Recordati Grup’a, Türkiye’nin de içinde yer aldığı Güneydoğu Bölgesi’nden sorumlu Başkan ve Türkiye Genel Müdürü olarak 2022 yılında katılan Çınar, Uluslararası Bölge ile birlikte toplamda 80’den fazla ülkeyi ve binin üzerinde bir ekibi yönetiyor.

Robert Kolej, Boğaziçi Üniversitesi, Harvard Business School ve EDHEC Business School mezunu olan Erdem Çınar, uluslararası şirketlerde başladığı kariyeri boyunca strateji danışmanlığı, üst düzey yöneticilik ve genel müdürlük görevlerinde bulundu. Erdem Çınar Recordati’de Uluslararası Bölge sorumluluğu ile birlikte, Recordati Grup Başkan Yardımcısı, Ortadoğu, Afrika, Türkiye, Uluslararası Bölge Başkanı ve Türkiye Genel Müdürü olarak görevine devam ediyor.

İlginizi çekebilir

Tuba Gürmen, BMS Türkiye Kıdemli Kurumsal İlişkiler Müdürü Oldu

Dünya genelinde yenilikçi tedaviler geliştirerek pazara sunan biyofarma şirketi Bristol Myers Squibb (BMS) Türkiye’de yeni atamalarla ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Tuba Gürmen, BMS Türkiye Kıdemli Kurumsal İlişkiler Müdürü görevine getirildi.