Sabine İlknur Hırçın, Bayer Orta Doğu ve Afrika Ülke Grup Kalite Direktörlüğü’ne Atandı

Türkiye’de 70 yıldır sağlık ve tarım alanındaki tecrübesiyle, bilimin ışığında iyi bir gelecek yaratmak ve yaşamları iyileştirmek için çalışan Bayer, kurumsal yapısını yeni atamalarla güçlendiriyor. Türkiye, İran ve İsrail Ülke Grup Kalite Direktörü olarak çalışmalarını sürdüren Sabine İlknur Hırçın, Şubat ayı itibarıyla Orta Doğu ve Afrika Ülke Grup Kalite Direktörlüğü’ne atandı.

Bayer bünyesinde gösterdiği başarılara bir yenisini daha ekleyen Sabine İlknur Hırçın’ın, yapılan yeni atama ile görev kapsamı genişletildi. Hırçın, Türkiye ve İran ile ilgili sorumluklarını sürdürmeye devam ederken; Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Mısır, Nijerya, Kenya, Fas, Cezayir ve Güney Afrika’yı da içine alacak şekilde 63 ülkeyi kapsayan bölgeye liderlik edecek.

İstanbul Üniversitesi’nden 1985 yılında eczacı olarak mezun olan Sabine İlknur Hırçın, 1994-1995 yıllarında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde işletme ihtisas programını tamamladı. 1990 yılında Bayer’in parenteral bölümünde Üretim Şefi olarak göreve başlayan Hırçın, 2001-2007 yılları arasında Kalite Güvence Müdürü ve Mesul Müdür olarak çalıştı. Bayer’de üst düzey yöneticilik pozisyonlarının ardından, 2021-2023 yıllarında Türkiye ve İsrail için Ülke Grup Kalite Direktörü olarak rol aldı.

İlginizi çekebilir

Tuba Gürmen, BMS Türkiye Kıdemli Kurumsal İlişkiler Müdürü Oldu

Dünya genelinde yenilikçi tedaviler geliştirerek pazara sunan biyofarma şirketi Bristol Myers Squibb (BMS) Türkiye’de yeni atamalarla ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Tuba Gürmen, BMS Türkiye Kıdemli Kurumsal İlişkiler Müdürü görevine getirildi.