Polifarma Genel Müdürü Kıral Karabük Oldu

 

Türkiye’de 38 yıldır toplum sağlığına ve sağlık sektörüne katkı sağlayan, ilaç sektörünün en önemli oyuncularından Polifarma’nın genel müdürü Kıral Karabük oldu.

Kıral Karabük, alanında lider Polifarma’ya 1 Nisan 2024 tarihi itibarıyla Genel Müdür olarak katıldı. Polifarma’nın ivmeli bir büyüme planladığı yeni döneminde liderlik rolünü farklı sektör ve çok uluslu şirketlerde 35 yılı aşkın süredir iş tecrübesi edinmiş olan Karabük üstlendi. Hizmet ettiği sektörlerde, görev yaptığı şirketlerin stratejik vizyonunu güçlendirme ve şirketin büyüme hedeflerine ulaşma konusundaki kararlılığı ve başarısıyla tanınan Karabük, kurulduğu günden beri ‘çok uluslu bir oyuncu olma’ vizyonu ile ilerleyen Polifarma’ya değer katacak.

Karabük, iş hayatı boyunca Türkiye ve farklı coğrafyalarda, sırasıyla PricewaterhouseCoopers (PwC), 3M, Medtronic ve Baxter firmalarında üst düzey pozisyonlarda görev aldı

İlginizi çekebilir

Şeniz Uludağ, BMS Türkiye’de Kıdemli Pazara Erişim Müdürü Görevine Getirildi

BMS Türkiye çatısı altında 5 Eylül 2022 tarihinden bu yana Kıdemli Kurumsal İlişkiler Müdürü olarak başarılı çalışmalara imza atan Şeniz Uludağ, 2 Ocak 2024 itibariyle BMS Türkiye Kıdemli Pazara Erişim Müdürü olarak atandı.