Şeniz Uludağ, BMS Türkiye’de Kıdemli Pazara Erişim Müdürü Görevine Getirildi

BMS Türkiye çatısı altında 5 Eylül 2022 tarihinden bu yana Kıdemli Kurumsal İlişkiler Müdürü olarak başarılı çalışmalara imza atan Şeniz Uludağ, 2 Ocak 2024 itibariyle BMS Türkiye Kıdemli Pazara Erişim Müdürü olarak atandı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Biyoteknoloji Bölümü’nden 1998 yılında onur derecesiyle mezun olan ve yüksek lisansını yine biyoteknoloji alanında ODTÜ’de yapan Şeniz Uludağ, 16 yılı aşkın süredir ilaç sektörü tecrübesine sahip. Kamu İlişkileri, Pazara Erişim ve Fiyatlandırma, Satış ve Pazarlama departmanlarında çeşitli pozisyonlarda görev alan Uludağ, perakende sektöründe satış, kategori yönetimi, varlık yönetimi, bütçe yönetimi alanlarında yöneticilik yaptı. Şeniz Uludağ, Bristol Myers Squibb Türkiye’deki yeni görevi olan Kıdemli Pazara Erişim Müdürlüğü’nde yenilikçi ürünlerin pazara erişim ve sağlık ekonomisi süreçlerinden sorumlu olacak.

İlginizi çekebilir

Tuba Gürmen, BMS Türkiye Kıdemli Kurumsal İlişkiler Müdürü Oldu

Dünya genelinde yenilikçi tedaviler geliştirerek pazara sunan biyofarma şirketi Bristol Myers Squibb (BMS) Türkiye’de yeni atamalarla ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Tuba Gürmen, BMS Türkiye Kıdemli Kurumsal İlişkiler Müdürü görevine getirildi.