Alp Demiray, BMS Türkiye Onkoloji Portföy Lideri Pozisyonuna Atandı

Beş yılı aşkın süredir BMS’in farklı kanser türlerine yönelik lansman stratejilerinin geliştirilmesi ve uygulanmasında önemli katkılar sağlayan Alp Demiray, Onkoloji Portföy Lideri pozisyonuna atandı.

Alp Demiray, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi’nden Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi üzerine MBA derecesini aldı. İlaç sektöründe 16 yıllık deneyime sahip olan Demiray, global ilaç firmalarının ağırlıklı olarak temel, nadir ve kronik hastalık alanlarında çalışarak; Saha Satış Temsilciği, Ürün Uzmanlığı, Pazar Araştırmaları, İş Geliştirme ve Ticari Projeler, Ulusal ve Bölgesel (Regional) Ürün Müdürlüğü gibi farklı pozisyonlarda görev aldı ve ayrıca BMS’teki Kıdemli Ürün Müdürlüğü rolüne ek ve eş zamanlı olarak ilki 2019-2020, diğeri de Eylül 2022’den bu yana iki kez Satış ve Pazarlama Liderliği görevlerini üstlendi. Demiray aynı zamanda BMS Nordics (İskandinavya)bölgesinde Kıdemli Lansman ve Stratejik Planlama Müdürü sorumluluğu yürüttü. Demiray, Bristol Myers Squibb Türkiye’deki yeni görevinde Onkoloji Gastrointestinal Tümörler portföyünün satış ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olacak.

İlginizi çekebilir

Tuba Gürmen, BMS Türkiye Kıdemli Kurumsal İlişkiler Müdürü Oldu

Dünya genelinde yenilikçi tedaviler geliştirerek pazara sunan biyofarma şirketi Bristol Myers Squibb (BMS) Türkiye’de yeni atamalarla ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Tuba Gürmen, BMS Türkiye Kıdemli Kurumsal İlişkiler Müdürü görevine getirildi.