Humanis Organizasyonuyla CerModern’de Atatürk’e Adanmış Özel Sergi

İlaç ve sağlık şirketi Humanis’in organizasyonuyla, Ankara CerModern’de Karanlıkta Akan Bir Yıldız: Mustafa Kemal Atatürk Sergisi açılıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusunun aziz hatırasını onurlandırmak isteyen herkes için unutulmaz bir deneyim olacak sergi, Atatürk’e duyulan derin saygının somut bir ifadesi olarak öne çıkıyor.

Sektörün en hızlı büyüyen ilaç ve sağlık şirketi Humanis organizasyonuyla, Ankara CerModern’de Karanlıkta Akan Bir Yıldız: Mustafa Kemal Atatürk Sergisi düzenlenecek. 26 Nisan Cuma, saat 19:00′da kapılarını açacak olan sergi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel bir kutlama niteliği taşıyor. Sergi, ziyaretçilerine Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşamına ve dönemin önemli anlarına ışık tutan yayımlanmamış fotoğraflar, kişisel eşyalar ve döneme ait belgelerden oluşan özel bir koleksiyon sunuyor.

Humanis, Türkiye’nin önde gelen ilaç ve sağlık şirketlerinden biri olarak, bu sergiyle Atatürk’e duyduğu saygıyı ve bağlılığı gösteriyor. Sergi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve büyük önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasına özel bir saygı göstergesi olmanın yanı sıra, ziyaretçilere Türkiye’nin köklü tarihini ve Atatürk’ün etkileyici hayatını yeniden keşfetme fırsatı da veriyor.

Karanlıkta Akan Bir Yıldız: Mustafa Kemal Atatürk Sergisi, 26 Nisan‘da Ankara CerModern’de başlıyor ve sanatseverlere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Humanis organizasyonuyla gerçekleşen bu özel sergi, Ankara CerModern’de tarih ve sanat tutkunları için büyük bir buluşma noktası olacak.

İlginizi çekebilir

Tamamı Tip 1 Diyabetli Sporculardan Oluşan Bisiklet Takımı Farkındalık için Pedal Çevirdi 

Diyabet tedavisinde 100 yıllık inovasyon ve liderliğe sahip Danimarka merkezli global sağlık şirketi Novo Nordisk’in sponsoru olduğu Team Novo Nordisk, bu yıl 21- 28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunda yarıştı. Tamamı tip 1 diyabet ile yaşayan sporculardan oluşan dünyanın ilk profesyonel bisiklet takımı Team Novo Nordisk, dünyanın en iyi bisikletçileri ile rekabet ederek, diyabet ile yaşayanlara ilham vermeyi hedefliyor.