Novartis, Üst Üste 9. Kez En İyi İşverenler Listesinde

Şirket kültürü ve çalışan deneyimine verdiği önemle yenilikçi uygulamalara imza atan Novartis Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen ‘2024 Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ araştırmasında 9. kez Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasında yer aldı.

Kalıcı başarının temelinde mutlu ve huzurlu çalışanların olduğu yaklaşımını benimseyen Novartis, hayata geçirdiği çalışan odaklı uygulamalarıyla bu sene de ödüllendirildi. Novartis Türkiye, iş yeri kültürü ve çalışan deneyimini ölçümlemede öncü kuruluşlardan olan Great Place to Work Enstitüsü tarafından düzenlenen ‘2024 Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ araştırmasında üst üste 9. kez ‘En İyi İşveren’ listesinde yer aldı.  

Novartis Türkiye İnsan Kaynakları ve Organizasyon Direktörü Özlem Sökmen, Great Place To Work Enstitüsü tarafından Türkiye’nin ‘En İyi İşveren’leri arasında yer almaktan duydukları mutluluğu belirterek, “Bu önemli başarıdaki en büyük rolün sahibi olan tüm Novartis Türkiye çalışanlarına içten teşekkür ederim” dedi.

İlginizi çekebilir

AbbVie, Türkiye’nin En İyi İşvereni Seçildi

AbbVie Türkiye, Great Place To Work® tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” araştırmasında 250-499 çalışan sayısına sahip şirketler kategorisinde birinci oldu. 10. kez “Türkiye’nin En İyi İşvereni” seçilen AbbVie Türkiye ayrıca “Diversity (Çeşitlilik) Özel Ödülü” ve “10. Yıl Özel Ödülü”nün de sahibi oldu.