Bayer ve Google Cloud, Yapay Zeka Tabanlı Radyoloji Çözümleri için Güçlerini Birleştiriyor

Bayer ve Google Cloud, radyologları desteklemek için yapay zeka çözümleri geliştirmek amacıyla iş birliği yaptı. Bu ortaklık, radyoloji odaklı yapay zeka destekli sağlık hizmetleri uygulamalarının geliştirilmesini hızlandırarak tıbbi görüntüleme yazılımında yenilikçi çözümlerin önünü açmayı hedefliyor.

Bayer’in yeni inovasyon platformu, kurumların radyologlara destek olacak yapay zeka destekli uygulamalar geliştirmesini ve daha etkili tanılar konmasını destekleyecek.

Bayer ve Google Cloud, radyologları desteklemek ve hastalara daha iyi hizmet sunmak amacıyla yapay zeka çözümlerinin geliştirilmesi için güçlerini birleştirdi. İş birliği kapsamında Bayer, Google Cloud’un yapay zeka teknolojilerini, üretici yapay zekayı da içeren inovasyon platformunda kullanarak, radyoloji alanına odaklanan yapay zeka destekli sağlık hizmetleri uygulamalarını geliştirme sürecini hızlandıracak. Bu iş birliği, kurumların veri güvenliği standartlarına uyarak ölçeklenebilir ve uyumlu yapay zeka tabanlı tıbbi görüntüleme yazılım ürünleri geliştirme sürecini kolaylaştırmayı hedefliyor. Bu sayede, hastalara fayda sağlayacak çığır açıcı ve etkili çözümlerin piyasaya sunulması hızlandırılacak. İş birliği, tıbbi görüntüleme ve radyoloji alanlarında yapay zeka destekli inovasyonların önünü açmayı ve sağlık hizmetlerinde devrim niteliğinde değişiklikler getirmeyi amaçlıyor. Bayer ve Google Cloud, bu stratejik ortaklıkla birlikte sağlık hizmetlerinde yapay zekanın potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

İlginizi çekebilir

Allergan Aesthetics, Allergan Medikal Estetik ile Estetik Alanında Mükemmelliği 10 Yıldır Destekliyor

Allergan Medikal Enstitüsü (AMI), estetik alanında en iyi uygulayıcıları, teknolojileri, yenilikleri ve eğitimi bir araya getirerek 10 yılı aşkın bir süredir estetik bilimi ve sanatının geliştirilmesine destek veriyor.