Allergan Aesthetics, Allergan Medikal Estetik ile Estetik Alanında Mükemmelliği 10 Yıldır Destekliyor

Allergan Medikal Enstitüsü (AMI), estetik alanında en iyi uygulayıcıları, teknolojileri, yenilikleri ve eğitimi bir araya getirerek 10 yılı aşkın bir süredir estetik bilimi ve sanatının geliştirilmesine destek veriyor.

 45 ülkeden 80 binden fazla uygulayıcı bugün AMI Dijital web sitesi adlı online tıbbi eğitim programında yer alıyor. 

Bir AbbVie divizyonu ve tıbbi estetikte küresel lider olan Allergan Aesthetics, Allergan Medikal Enstitüsü (AMI)’nün 10. yılını kutluyor. Misyonunu öz güveni artırmak olarak tanımlayan Allergan Aesthetics, bugün klinik uygulamalarda mükemmelliği hedeflerken, önümüzdeki on yıl ve sonrasında AMI ile birlikte estetikte en yüksek düzeyde mükemmellik için çalışmalarını sürdürecek. 

AMI, bir yandan estetik biliminin ve sanatının gelişimine katkıda bulunurken, bir yandan da mükemmel uygulamalar gerçekleştiren bir topluluk oluşturmayı sürdürüyor. 10 yılı aşkın süredir hastaların sonuçlarını sürekli olarak iyileştirmek ve endüstrinin geleceğini desteklemek için ürünlerin, tekniklerin ve teknolojinin benzersiz bir kombinasyonunu ortaya koyuyor. 

En iyinin en iyisini bir araya getirme

AMI programında 45 ülkeden 80 binden fazla kayıtlı uygulayıcı bulunuyor ve bu sayı her geçen gün artırıyor.  AMI fakültesi, yüksek standartları ve hasta güvenliğini öncelikli olarak belirleyen endüstrideki en iyi uygulayıcılardan oluşuyor  ve bugün binden fazla üyeye sahip.

Bu platformda kişiye özel eğitimler sunuluyor ve birebir uygulama, çevrimiçi öğrenme, tartışma forumları, ulusal sempozyumlar ve farklı eğitim kaynakları da dahil olmak üzere çeşitli yollarla paylaşılıyor. Şu anda her yetenek düzeyindeki uygulayıcının ihtiyacını karşılayan çeşitli eğitim programları bulunuyor.

İlginizi çekebilir

Bayer ve Google Cloud, Yapay Zeka Tabanlı Radyoloji Çözümleri için Güçlerini Birleştiriyor

Bayer ve Google Cloud, radyologları desteklemek için yapay zeka çözümleri geliştirmek amacıyla iş birliği yaptı. Bu ortaklık, radyoloji odaklı yapay zeka destekli sağlık hizmetleri uygulamalarının geliştirilmesini hızlandırarak tıbbi görüntüleme yazılımında yenilikçi çözümlerin önünü açmayı hedefliyor.