Dynavit’in 3 Ürününe “Yılın Seçilmiş Ürünü” Ödülü!

Eczacıbaşı’nın vitamin ve mineral markası Dynavit; Sia Insight tarafından gerçekleştirilen tüketici araştırması sonuçları ile Yılın Seçilmiş Ürünü Programı 2024 kapsamında Dynavit Multi-Daily, Dynavit Collagen Quatro ve Dynavit Kids Immukid Gummies olmak üzere 3 ürünü ile tüketiciler tarafından “Yılın Seçilmiş Ürünü” olarak belirlendi.

1987 yılında Fransa’da kurulan ve dünyanın en önemli inovasyon ödüllerinden biri olarak kabul edilen “Yılın Seçilmiş Ürünü” programı, 44 ülkede 4,5 milyar tüketiciyi içinde bulundukları pazardaki en iyi ürünlere yönlendirip, üreticileri de kalite ve inovasyon için ödüllendirmeyi misyon ediniyor.

Bu yıl Türkiye’de 9.su düzenlenen Yılın Seçilmiş Ürünü (YSÜ) Programı 2024 kazananları 17 Nisan Çarşamba akşamı Soho House Istanbul’da düzenlenen ödül töreninde sahiplerini buldu.

Sia Insight tarafından 1-18 Mart tarihleri arasında 18-55 yaş aralığındaki 4 bin 1 tüketicinin katılımı ile bağımsız olarak yapılan yenilikçi ürünler anketi sonucunda Dynavit; Dynavit Multi-Daily, Dynavit Collagen Quatro ve Dynavit Kids Immukid Gummies olmak üzere 3 ürünü ile “Yılın Seçilmiş Ürünü” olarak belirlendi.

İlginizi çekebilir

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Atabay’ın Üretim Tesisini Ziyaret Etti

Tesis gezisi boyunca Atabay Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Atabay Taşkent, Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri ile üst yönetim, konuk heyete eşlik etti. Zeynep Atabay Taşkent, ziyaretle ilgili değerlendirmesinde “Sayın Bakanımızı tesisimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Sağlık alanında 86 yılı aşan tecrübemiz ve 50 yılı aşkın ilaç hammaddesi üretim ve ihracat geçmişimizle ülkemizin yerli ve millî üretim gücünü temsil etmekten gurur duyuyoruz. Ülkemizin üretim, ihracat ve teknoloji alanındaki gelişimine katkı sunmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.