Humanis, Çağdaş, Çevre Dostu ve İnsan Odaklı Yeni Ofisi iHub’a Taşındı

Sektörün en hızlı büyüyen ilaç ve sağlık şirketi Humanis, Türk ilaç endüstrisinin en itibarlı firmalarına ev sahipliği yapan Maslak’a taşınarak, iHub adını verdiği ofisinde sürdürülebilir ve çalışan memnuniyetini ön planda tutan bir ofis ortamı oluşturdu.

 iHub, şirketin vizyonu doğrultusunda çevre dostu ve modern özelliklerle donatılmış genç bir merkez olarak dikkat çekiyor. Humanis CEO’su Yunus Sancak, iHub’da iş ortamı mutluluğunun ön planda olduğunu, birimler arasındaki etkileşimin arttığını ve sürdürülebilirlik ilkelerinin vücut bulduğunu belirtti. iHub’daki yaşamı ve iş deneyimini kolaylaştıran yüksek teknoloji imkanlarına değinen Yunus Sancak, mesai arkadaşlarının Humanis’in başarısında birer hücre gibi rol oynadığından söz ederek, her birinin konforundan her an emin olmak istediğine ve iş süreçlerinin yüksek teknolojiyle bütünleşerek daha verimli olacağına değindi.

İlaç ve sağlık şirketi Humanis, yenilikçi yaklaşımlarla tasarlanan Maslak Link Plaza’ya taşındı.  Humanis’in iHub adını verdiği yeni ofisi, sağlık sektöründeki insan odaklı yaklaşımının yanı sıra, yüksek ofis teknolojileriyle çalışan refahını üst düzeye çıkarırken, teknoloji yardımıyla ettiği tasarrufla sürdürülebilirlik anlayışını iş ortamında fiziki bir biçimde ortaya koyuyor.

Humanis CEO’su Yunus Sancak, iHub’un işlerini daha verimli hale getireceğine dair şu açıklamalarda bulundu: “Humanis olarak, çalışanlarımızın mutluluğunu ve verimliliğini her zaman ön planda tutuyoruz. Yeni ofisimizde sunduğumuz esnek çalışma imkanları ve modern sosyal alanlar, iş ortamında daha pozitif bir deneyim yaşamalarını sağlayacak. Ayrıca, açık ofis tasarımı sayesinde birimlerimiz arasındaki etkileşim artacak, kurum içi sosyal bağlar kuvvetlenecek. Mutlu çalışma arkadaşlarımız bizim için iş başarımızın en büyük göstergelerinden biridir.”

İlginizi çekebilir

Bayer, Türkiye’de 70. Yılını Kutluyor

Dünyada 160, Türkiye’de ise 70 yıldır faaliyet gösteren Bayer, hem tarım hem de sağlık alanında önemli bir konumda yer alıyor. Kadın sağlığı, kardiyoloji, nefroloji, oftalmoloji ve onkoloji alanlarında insanların yaşamlarında fark yaratan, yenilikçi ilaçlar ve yeni terapötik yaklaşımlar araştırıp geliştiren Bayer İlaç’ın Türkiye ve İran Ülke Grubu Başkanı Colin Tyrer ile şirketin Türkiye’deki faaliyetleri, Ar-Ge ve klinik araştırmalara yaptığı yatırımları, sosyal sorumluluğa ve sürdürülebilirliğe bakış açısı ve projeleri ile Türkiye’deki yerelleşme adımlarına ilişkin konuştuk.