Güngör Lal, Abdi İbrahim Tedarik Servisleri Direktörü Görevine Getirildi

Türk ilaç sektörünün 22 yıldır kesintisiz lideri konumundaki Abdi İbrahim’in yönetici kadrosuna Güngör Lal dahil oldu. Lal, Tedarik Servisleri Direktörü olarak şirketin tedarik servisleri süreçlerini planlama, yönetme ve geliştirme alanlarına liderlik edecek.

Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nde tamamlayan Güngör Lal, ardından aynı üniversitede MBA yaptı. Lal kariyeri boyunca sırasıyla, Üstay Medikal’de Proje Yatırım Mühendisi, Bilim İlaç’ta Fabrika Bakım Onarım Mühendisi, GlaxoSmithKline’da Mühendislik & İSGÇ Müdürü, Pharmavision’da Tesis Direktörü, Sandoz-Novartis’te Teknik Operasyonlar Mühendislik Bakım ve Yatırım Direktörü ve son olarak da Amgen-Gensenta’da Teknik Operasyonlar Bakım, Yatırımlar ve İSGÇ Direktörü olarak görev yaptı. Güngör Lal bu yeni görevinde, şirketin tedarik servisleri süreçlerini planlama, yönetme ve geliştirme alanlarına liderlik edecek.

İlginizi çekebilir

GSK Türkiye Dijital ve Teknoloji Direktörü Barkın Peçen Oldu

Gelişim ve Yetenek Yönetimi stratejileriyle başarılı liderler yetiştiren GSK Türkiye, organizasyon yapısını ve Liderlik Ekibi’ni gerçekleştirdiği yeni atamalarla güçlendirmeye devam ediyor.  Bu kapsamda GSK Türkiye Ekibi’nde hâlihazırda İş Zekâsı Departman Lideri olarak görev yapan Barkın Peçen, 1 Haziran 2024 tarihi itibarıyla GSK Türkiye Dijital ve Teknoloji Direktörü olarak atandı.