Kristin Aslaner Aras, Abdimed Pazarlama Direktörü Oldu

Türk ilaç sektörünün 22 yıldır kesintisiz lideri konumundaki Abdi İbrahim’in yönetici kadrosuna Kristin Aslaner Aras katıldı.  Aras, Abdimed Pazarlama Direktörü oldu.

Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Kristin Aslaner Aras, kariyerine Cenovapharma’da OTC Proje Müdürü olarak başladı. Ardından, Menarini’de Kıdemli Ürün Müdürü, Nestle’de Kıdemli Marka Müdürü ve son olarak da Abdi İbrahim’de Abdimed Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı. Aras, Abdimed Pazarlama Direktörü olarak atandığı bu yeni görevinde, şirketin tüketici sağlığı portföyü için pazarlama stratejilerini belirleme ve uygulama konusunda kilit rol üstlenecek.

İlginizi çekebilir

GSK Türkiye Dijital ve Teknoloji Direktörü Barkın Peçen Oldu

Gelişim ve Yetenek Yönetimi stratejileriyle başarılı liderler yetiştiren GSK Türkiye, organizasyon yapısını ve Liderlik Ekibi’ni gerçekleştirdiği yeni atamalarla güçlendirmeye devam ediyor.  Bu kapsamda GSK Türkiye Ekibi’nde hâlihazırda İş Zekâsı Departman Lideri olarak görev yapan Barkın Peçen, 1 Haziran 2024 tarihi itibarıyla GSK Türkiye Dijital ve Teknoloji Direktörü olarak atandı.