İlknur Demirok Aydın, Sanovel Kamu İlişkileri & Sağlık Uygulamaları Koordinatörü Oldu

Sanovel’in Kamu İlişkileri & Sağlık Uygulamaları Koordinatörü İlknur Demirok Aydın oldu.

Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde tamamlayan Aydın, Ankara Üniversitesi’nde Farmasötik Teknoloji bölümünde yüksek lisans yaptı. Aydın, kariyerine 2003 yılında Kurmed Medikal’de Mesul Müdür olarak başladı, 2004 yılında Türk Eczacılar Birliği’nde, 2004-2006 yılları arasında Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nda Eczacı olarak görev aldı. 2006-2008 yılları arasında Bilim İlaç’ta Kıdemli Ruhsatlandırma Uzmanı olarak görev yapan Aydın, 2008-2013 yılları arasında Kamu İlişkileri Yöneticiliği, 2013-2023 yılları arasında ise Kamu İlişkileri Müdürlüğü görevini üstlendi, son olarak Kamu İlişkileri Başkanı olarak görev aldı.

Kamu kurumlarında, sağlık ve ilaç şirketlerinde farklı görevler üstlenen ve 20 yılı aşan deneyime sahip olan İlknur Demirok Aydın, Mayıs 2024 itibarıyla Sanovel’de kamu yönetimi stratejisinin oluşturularak kamu ile ilgili tüm süreçlerin etkin bir şekilde yürütülmesi, paydaşlarla proje ve iş birlikleri oluşturulması, mevzuat ve uygulamalarla ilgili değişikliklerin proaktif şekilde takip edilerek gerekli bilgilendirme ve planlama süreçlerinin yönetilmesinden sorumlu olacak.

İlginizi çekebilir

GSK Türkiye Dijital ve Teknoloji Direktörü Barkın Peçen Oldu

Gelişim ve Yetenek Yönetimi stratejileriyle başarılı liderler yetiştiren GSK Türkiye, organizasyon yapısını ve Liderlik Ekibi’ni gerçekleştirdiği yeni atamalarla güçlendirmeye devam ediyor.  Bu kapsamda GSK Türkiye Ekibi’nde hâlihazırda İş Zekâsı Departman Lideri olarak görev yapan Barkın Peçen, 1 Haziran 2024 tarihi itibarıyla GSK Türkiye Dijital ve Teknoloji Direktörü olarak atandı.