Pharminal İlaç, Maraton İzmir 2024’te Kanser Savaşçıları Derneği için Koştu

Pharminal İlaç, gönüllülük faaliyetlerini şirket kültürünün ayrılmaz bir parçası olarak benimseyerek, 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşen Adım Adım ile Maraton İzmir koşusuna katılarak Kanser Savaşçıları Derneği’ne destek oldu.

Türkiye’de yardımseverlik koşularını tanıtmak ve yaygınlaştırmak amacıyla kurulan ilk sivil toplum örgütü olan Adım Adım, bu yıl katılımcıları arasına Pharminal İlaç’ı da ekledi.

Etkinliğe katılan Pharminal İlaç ekip üyelerinden Medikal Müdür Ege Güven, Satış Müdürü Gürol Kaygısız, Kilit Müşteri Yöneticisi Ayşe Nur Aydınhan, Tıbbi Tanıtım Uzmanı Mehmet Ali Dirik ve Pazarlama Stajyeri Yıldız Öykü Kukul sivil toplum kuruluşlarına destek vermek konusunda dayanışmanın öneminin büyük olduğuna dikkat çekerek, kanserle mücadelede bir fark yaratmak için birlikte hareket etmenin gücünü gösterdiler.

Maraton İzmir 2024’te, Pharminal İlaç ekibi hem koşarak hem de destekleyerek, kanserle mücadelede önemli bir adım attı. Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek, toplumda fark yaratmayı ve daha sağlıklı bir gelecek için çaba sarf etmeyi amaçlayan Pharminal İlaç, gelecekte de toplumsal sorumluluk projelerine destek vermeye ve sosyal etkinliklere katılarak topluma katkı sağlamaya devam edecek.

İlginizi çekebilir

Tamamı Tip 1 Diyabetli Sporculardan Oluşan Bisiklet Takımı Farkındalık için Pedal Çevirdi 

Diyabet tedavisinde 100 yıllık inovasyon ve liderliğe sahip Danimarka merkezli global sağlık şirketi Novo Nordisk’in sponsoru olduğu Team Novo Nordisk, bu yıl 21- 28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunda yarıştı. Tamamı tip 1 diyabet ile yaşayan sporculardan oluşan dünyanın ilk profesyonel bisiklet takımı Team Novo Nordisk, dünyanın en iyi bisikletçileri ile rekabet ederek, diyabet ile yaşayanlara ilham vermeyi hedefliyor.